Rejser til Thailand

Rejser til Thailand fra Danmark

Rejser til Thailand er blevet utroligt populært, og derfor er der også begyndt at være meget konkurrence imellem rejseselskaberne og flyselskaberne imellem.

Hvad er så årsagen til at det er blevet så populært med rejser til Thailand? Efter at flyselskaberne er begyndt at tilbyde meget billige flyrejser, er verden blevet mindre, ingen tvivl om det.

Asien har altid hørt til blandt de eksotiske rejsemål for os europæere, da kulturen i Asien er meget anderledes end i Europa. Thailand er for alle, både ung og gammel. Har du lyst til at rejse rundt på må og få som rygsæks turist, så er der masser af steder at besøge i Thailand.

Alt lige fra storby, til jungle, og trope-øer. Rejser til Thailand kan også være for dig med familien der bare skal slappe af på et stort resort, og hvor servicen er høj. Så Thailand har det hele.

Hvor finder du rejser til Thailand ?

Rejser til Thailand kan eksempelvis findes via Skyscanner som vist på dette banner. Her kan du klikke dig ind og finde gode billige rejser til Thailand året rundt. Du kan også vælge en måned og så se hvilke tidspunkter det er billigst at finde rejser til Thailand på.

Som du kan se, så går de fleste flyrejser til Bangkok i Thailand, hvor du så derfra kan flyve videre rundt i Thailand, eller køre i bus eller bil, alt afhængigt af hvor du skal hen i Thailand. De fleste indenlands rejser i Thailand tager omkring en times tid.

Destinationer i Thailand

<<--New Nordic Marcus i Pattaya som du ser her til venstre er et super godt hotel til billige penge. KLIK PÅ BILLEDET FOR AT GÅ TIL AGODA BESTILLING NU. Der findes endel forskellige rejsemål i Thailand, og blandt de mest populære er Krabi, Phuket, Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai (Thailands 2. største by), Bangkok (hovedstaden i Thailand).

Og så selvfølgelig alle øerne i Thailand. Så som Koh Samui, Koh Chang (Thailands 2. største ø), samt mange andre skønne øer i Thailand.

Hoteller i Thailand

Du kan finde masser af gode hoteller hos hotels.com som du kan se ved at klikke på banneret, og når du er registreret og har haft 10 overnatninger, så kan du spare op til 1 bonusovernatning hvis du booker igennem dem.

I Bangkok findes der masser af gode hoteller, store som små, hvor du kan finde hotelværelser til ret billige penge.

Et godt sted er f.eks. i Sukumvit området omkring Soi 11 og Soi 13, hvor der er masser af liv og gode shopping muligheder. Der er også masser af muligheder for transport i Bangkok i form af bike-taxier, alm. taxier, Tuk Tuk, eller Sky-train.

Vi kan anbefale hoteller som f.eks. Ambassador Hotel på Soi 11 ved Sukumvitten i Bangkok, som er et stort hotel med egne butikker og parkeringskælder. I parkeringskælderen er der desuden et diskotek (Climax) med dj og live-musik hvis du trænger til lidt fest. Her er altid fyldt op fra omkring midnat og natten lang. Eller Hotel Citichic på Soi 13 som er et mindre men nyere hotel, men med super service og rigtigt gode priser på værelserne.

Tags: , , , , , , ,