Rejs til New York nu, eller…

Rejs til New York hele året rundt

Mange danskere drømmer om at rejse til New York. Det er faktisk i dag heller ikke så slemt at købe en flybillet til staterne. For priserne kommer længere ned, efterhånden som konkurrencen er steget. Det er faktisk blevet meget normalt at du betaler 3000 kr. til 5000 kr. for en returbillet til New York i dag.

Det er ikke så tit de kommer ned i nærheden af 3000 kr.

Men det hænder. Sommetider kan det betale sig at kører til Hamburg og flyve derfra, og Hamburg har en fin lufthavn som du ikke har svært ved at finde rundt i.

Derfor siger vi..rejs til New York, for du vil få dig en super fed oplevelse i en af verdens smukkeste og fedeste byer.

Du vil ikke fortryde det.

Rejs til New York i julen

rejs til New York

Hvis du vælger at rejse til New York ved juletid. Så vil du få dig nogle oplevelser som du sjældent vil se andre steder i verden. Amerikanerne går nemlig helt amok med julepynt.

Så det du så i filmen “Fars fede juleferie” er faktisk ikke helt skudt ved siden af. Du vil få masser af fede juleoplevelser i New York, så derfor er dette en årstid vi virkeligt kan anbefale at rejse til New York i.

Rejs til New York i foråret

rejs til New York

En af de smukke oplevelser du vil få hvis du kommer til New York i foråret. Det er når det hele springer ud i Central Park. For her virkeligt masser at kigge på at natur, men også alle mulige typer mennesker der gerne vil vise sig frem fordi de kan et eller andet specielt. Lige fra at danse til akrobatik. Men du kan også være heldig at se et bryllups selskab der er ude at tage bryllups billeder i Central Park.

Rejs til New York om sommeren

Rejs til New York om sommeren

Hvis du vælger at rejse til New York om sommeren skal du være forberedt på at der kan være ekstremt varm. Faktisk helt op til 45 grader. Her vil du så se byen indbyggere hoppe rundt i diverse springvand for at køle sig ned. Et sjovt og anderledes scenarie når du er på ferie.

Tags: , , ,

Trackback from your site.

Skriv en kommentar