10 gode hoteller i Bangkok

10 gode hoteller i Bangkok – Her har du 10 gode hoteller i Bangkok omkring Sukumvit Road

Med tusindevis af hoteller at vælge imellem i Bangkok kan det være svært at vælge hvilket hotel i Bangkok som man skal bo på. Du kan jo altid vælge de “sikre” og velkendte steder, så som hotelkæderne Hilton osv., men der findes i massevis af gode hoteller i Bangkok. Som måske ikke lige har navnet du kender, eller som der måske kun findes i enkeltvis styk af.

I denne oversigt har vi valgt at fokusere på forholdsvis prisbillige gode hoteller i Bangkok omkring Sukumvit Road. Som er meget centralt beliggende lige midt i Bangkok. Her er der forholdsvis nem tilgang til mange interessante steder, som markeder, shoppingcentre osv. Ferielån online til ferie rejser – ansøg her. Vil du læse om Thai dating. klik her.

Her er listen af gode hoteller i Bangkok som vi anbefaler

Listen er lavet ud fra egne oplevelser på følgende hoteller, og det er derfor vi vil anbefale at benytte disse hvis du skal bo på hotel i Bangkok omkring Sukumvit Road.


Citichic by iCheck Inn, Sukumvit, Soi 13, Bangkok – 3 stjernet hotel


Gode hoteller i BangkokCitichic by iCheck Inn ligger på hjørnet af Soi 13 og den Soi der forbinder Soi 11 med Soi 13.

Citichic by iCheck Inn ligger i bunden af Soi 13, og dermed i et meget fredeligt kvarter, men samtidigt tæt på Soi 11, hvor du har masser af restauranter, Caféer og diverse butikker, lige fra 7/11, til ATM automater der står i massevis rundt omkring, samt en smule barer og diskoteker i en stor pærevælling.

Citichic by iCheck Inn er et nyere lille hotel, med rigtigt gode faciliteter. Bl.a. kan alt lys i hotelværelset styres fra en pult ved siden af sengen. Der er en lille restaurant ved receptionen hvor du kan bestille morgenmad, og lidt andre forskellige lette retter.

Citichic by iCheck Inn har desuden sin egen Tuk Tuk service, der kan køre dig ud til Sukumvit Road, så du let kan komme med SkyTrain. Personalet er smilende og venlige, og står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du har brug for. Dette er en af de gode hoteller i Bangkok.
Se mere og book online


Ambassador Hotel Bangkok, Sukumvit, Soi 11 – 4 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok Ambassador hotel ligge meget centralt på Sukumvit, Soi 11, og er et ret stort hotel med flere forskellige fløje. Der findes masser af butikker og restauranter i stueetagen af Ambassador hotel. Der forefindes parkeringskælder, og er du på single-tur, så har Ambassador sit eget diskotek i kælderen, med både dj og livemusik. Dette diskotek har åbent hver dag, og der er altid fyldt fra omkring midnat til lukketid.

Lige ude foran hotellet er der masser af caféer, restauranter og andre butikker, og så skal du bare lige ud på Sukumvit road (50-100 meter), så kan du benytte SkyTrain til at komme rundt, og det er til meget billige penge. Dette betyder meget når du kigger efter gode hoteller i Bangkok. Der er selvfølgeligt masser af almindelige taxa’er, Tuk Tuk’er, samt motorbike taxa’er at vælge imellem også, og de skal nok henvende sig til dig, bare rolig.

Se mere og book online

Stable Lodge Hotel, Sukumvit, Soi 8, Bangkok – 3 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok Stable Lodge er et Scandinavisk, ja, nok mest dansk hotel beliggende på Sukumvit, Soi 8 i Bangkok (lige over for Soi 11). Dette er et mindre hotel i idylliske omgivelser, og sidder du indenfor i restauranten, så er det næsten som at være med i en Morten Korck film fra gamle dage. Stable Lodge er dansk ledet, men har Thailandsk personale, og du får en utrolig god betjening og service her.

Stable Lodge ligger tæt på alting, og især er det en stor fordel med kun 50 meter hen til SkyTrain som forbinder til alle de gode shoppingcentre i området.

Se mere og book online

Hilton Sukhumvit Bangkok – 4,5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Hilton Sukhumvit Bangkok hører til i den tungere prisklasse af hoteller i Bangkok, men du ved også at du får noget nær den bedste kvalitet. Dette Hilton hotel har 280 værelser at vælge imellem, og de sædvanlige luksus faciliteter, fra eksempelvis den udendørs pool, et dampbad og en sauna. Klik på nedenstående link og læs mere om de gode faciliteter hos Hilton Sukumvit Bangkok.

Se mere og book online

Holiday Inn Express Bangkok Sukhumvit 11 – 3,5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Holiday Inn Express har 161 værelser at tilbyde. Dette hotel har priser der ligger i en meget rimelig prisklasse, så her kan du opleve en fin kvalitet, til mindre penge. Der forefindes gratis WiFi på alle værelser der er ti fri afbenyttelse.

Holiday Inn Express ligger på Soi 11, hvor der er et godt udvalg af barer, restauranter, caféer og andre typer forretninger. Det er iøvrigt ret nemt at finde gode skræddere i dette område, hvis du trænger til noget skræddersyet tøj til garderoben.

Se mere og book online

Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel – 5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Sheraton Grande Sukhumvit, A Luxury Collection Hotel har 420 værelser at tilbyde, og må siges at være et luksushotel i den højere prisklasse. Sheraton Grande Sukhumvit med 5 stjerner har fine forretningsfaciliteter, der blandt andet omfatter limousine- eller luksusbilservice samt et flot forretningscenter.

Sheraton Grande Sukhumvit har en bar ved poolen og en bar/lounge. Af ekstra faciliteter kan nævnes spafaciliteter, et fitnessrum samt et bibliotek. Her har du virkeligt et af de rigtigt gode hoteller i Bangkok.

Se mere og book online

Admiral Premier Sukhumvit by Compass Hospitality i Bangkok
– 4 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Admiral Premier hotel kan tilbyde 112 værelser, og ligger godt centralt ved Sukumvit Road. Her er der kort afstand til det populære shoppingcenter Terminal 21. Dette sted byder på super shopping muligheder, masser af restauranter og caféer. Det er desuden tæt på Skytrain, hvor du kan kan komme nemt rundt i Bangkok til billige penge.

Se mere og book online

The Fusion Suites i Bangkok – 3,5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

The Fusion Suites er et hotel der ligger i den prisbillige ende af skalaen, men dog får du rigtigt fine værelser her på hotellet. Det er et lille hotel, med kun 35 værelser, så her kan du finde rolige omgivelser uden for meget larm. Hvilket også kan være vigtigt når du kigger efter de gode hoteller i Bangkok.

Der er gratis internetforbindelse på værelserne, samt fladskærm og dvd-afspiller. Der tilbydes desuden limousine- eller luksusbilservice samt et forretningscenter. Ekstra faciliteter inkluderer vaskeri og en elevator.

Se mere og book online

Baiyoke Sky Hotel i Bangkok – 3,5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Bayokee Sky Hotel er noget helt unikt. Her kan du nemlig bo i Thailands højeste bygning helt op på 88. etage. Hotellet tilbyder 658 værelser. Så der er rig mulighed for at få en reservation.

Dog er der rift om de øverste etager, så ønsker du nogen af disse, så skal du nok booke i god tid. Her kan du få værelser i prisklassen 500-600 kr. og op efter. Der er restaurant på toppen, med den vildeste flotteste udsigt ud over Bangkok, og der tilbydes Golf, swimmingpool, restauranter osv. i stor stil.

Dog ligger Baiyoke Sky Hotel ikke ved Sukumvit Road, men der er til gengæld masser af markeder lige omkring hotellets beliggenhed. Så dette er virkeligt et af de rigtigt gode hoteller i Bangkok.

Se mere og book online

Citadines, Sukumvit, Soi 11, Bangkok – 3,5 stjernet hotel

Gode hoteller i Bangkok

Citadines på Sukumvit, Soi 11 i Bangkok er et flot nyere hotel med glimrende service, samt meget flotte faciliteter.

Der mangler ikke noget på deres hotelværelser, og dette er virkeligt et hotel som vi kan anbefale. Der er en svimmingpool på taget, så der er ro og fred, selvom du befinder dig midt inde i Bangkok.

Citadines ligger lige midt på Soi 11, og har alt lige om hjørnet. Lige fra Caféer, barer, samt restauranter. Når du skal kigge efter gode hoteller i Bangkok, er disse alle sammen vigtige faktorer når du skal finde et godt hotel. Du kan få morgenmad inkluderet i prisen, da de har egen restaurant i stueetagen. Du finder desuden Citadines på Soi 8, Soi 16, samt Soi 23 i Bangkok.

Se mere og book online

Tags: , , , ,